Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKTUALNOśCI

07.03.2013 - Katalog "Ekspert smaku - wędliny i mięso"

Delikatesy Alma przygotowały nowy poradnik - Ekspert Smaków - Wędliny/Mięso, który pomoże poruszać się w bogatym asortymencie świątecznych przysmaków.  Aby ocenić dobrą wędlinę, warto poznać tajniki jej produkcji. Co to jest speck i skąd pochodzi jego najlepsza odmiana? Na czym polega metoda pieczenia szynki w ziołach, jak wytwarza się szynkę peklowaną? Czym różni się antrykot od rostbefu? Dlaczego warto jeść indyka? Skąd pochodzi nazwa słynnego carpaccio, zwanego włoskim tatarem? Na te i inne pytania znajdziecie Państwo odpowieź w naszym nowym wydawnictwie, od  teraz dostępnym na stoisku z wędlinami.  Zapraszamy na zakupy!

 

Do pobrania katalog Ekspert smaku

 

Katalog online >>