Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Rzodkiewkowe smoothie

A+ A-
drukuj
  • 2 pęczki rzodkiewki
  • pół szklanki jogurtu naturalnego
  • przyprawy: sól, pieprz, zioła

Sposób przyrządzania:

Rzodkiewki opłukać, przekroić na pół. Zmiksować razem z jogurtem. Dodać przyprawy do smaku.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Rzodkiewki
  • Sól
  • Jogurt naturalny
  • Pieprz mielony

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Łosoś z soczewicą

  • Mini tarty z warzywami

  • Pasta z makreli i sera

  • Gołąbki

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Chowder z kurczaka i kukurydzy

    W głębokim rondlu podgrzać olej słonecznikowy, dodać drobno posiekaną cebulę i lekko ją przysmażyć aż zmięknie. Wrzucić pokrojone w kostkę...

    więcej
  • Sałatka z rukoli i parmezanu

    Do miski wlać oliwę i sok z cytryny. Dodać odrobinę soli z Himalajów i świeżo mielonego czarnego pieprzu. Wymieszać stalową rózgą. Wsypać obrany...

    więcej
  • Omlet francuski z wiórkami kokosowymi

    Ubić 2 kurze jajka, dodać 10 g wiórków kokosowych i wlać masę jajeczną na rozgrzaną patelnię. Smażyć omlet na jasny brąz z każdej strony. Na...

    więcej
  • Przekąska z jajecznicy

    Jajka rozbić tak, aby ¾ wysokości skorupki zostało całe. Drobno posiekaną cebulkę zeszklić, na to wlać jajka. Jak tylko białko na dnie zacznie się...

    więcej