Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Dorsz na parze

A+ A-
drukuj
  • dorsz 200 g
  • fasola szparagowa 200 g
  • ryż dziki 50 g
  • oliwa 10 g

Sposób przyrządzania:

Ugotować wodę w garnku do gotowania na parze, natrzeć dorsza oliwą i położyć go na sicie razem z fasolką szparagową, przykryć i gotować 15 minut. Dietetyczne danie będzie pełnowartościowe podane razem z ugotowanym dzikim ryżem. Smacznego!

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Ryż
  • Fasolka szparagowa
  • Filet z dorsza
  • Oliwa
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Woda z cytryną, pomarańczą i miętą

  • Babeczki czekoladowo – owocowe

  • Makaron w wersji romantic

  • Łosoś w musztardzie z miodem i cytryną

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Hiszpańska tortilla

    Do miski wbić jajka i rozbić widelcem z odrobiną soli. Ziemniaki obrać i cieniutko pokroić. Rozgrzać oliwę na patelni. Następnie wrzucić ziemniaki i...

    więcej
  • Roladki z szynki z orzeszkami Pini

    Orzeszki uprażyć na suchej, gorącej patelni. Na środku plasterka szynki ułożyć garść umytej rukoli, i łyżkę orzeszków, skropić lekko oliwą,...

    więcej
  • Kuskus z warzywami

    Cebulę drobno posiekać, papryki pokroić w większą kostkę. Warzywa podsmażyć na oliwie wraz z kolendrą, doprawić i podlać bulionem. Dodać kuskus....

    więcej
  • Tuńczyk z pomidorami, oliwkami i kiełkami

    Tuńczyka pozbawić oleju. Dodać pomidory suszone, wymieszać. Następnie wrzucić pokrojone na połówki oliwki, kiełki ciecierzycy i soczewicy (bądź...

    więcej